EstiuCamp’20

ESTIUCAMP’2🏀

Últimes notícies

23 de maig de 2020

En pocs dies es publicarà el formulari d’inscripció del EstiuCamp’20! A més, també s’està redactant un tríptic amb totes les mesures i el calendari d’activitats.

20 de maig de 2020
Ja podem gairebé confirmar que l’inici del EstiuCamp’20 serà el dilluns 29 de juny i estarem fins a finals de juliol, amb opció de prorrogar alguna setmana més al mes d’agost! Aquest inici anirà relacionat amb l’OK de les autoritats competents.

14 de maig de 2020
La Generalitat, mitjançant Conselleria d’Educació ha elaborat un document de mesures de cara a possibles campus i casals d’estiu. Més endavant detallarem quines són aquestes condicions.

ESTIUCAMP’20


Ens fa molta il•lusió informar que l’Arenys Bàsquet ja prepara i treballa amb totes les ganes perquè aquest estiu, i seguint sempre les directrius de les autoritats sanitàries, es pugui realitzar
l’EstiuCamp’2🏀.


Treball intensiu de matí i específic de la tècnica individual i tàctica, amb diferents activitats, adaptat sempre per grups i jugadors i jugadores, amb els millors entrenadors/es. De 4 a 16 anys. 
Diversió i Bàsquet que serà clau per aquestes properes setmanes. 
Dates: pendent de confirmar. Intenció començar el 29 de juny i seguir el mes de juliol, i si és possible fer també agost. 

VALORS:
Convivència
: formen persones i jugadors/es dins i fora de pista.
Respecte: esportivitat i empatia.
Treball en equip: tàctica d’equip, definició d’objectius comuns i companyerisme.
Iniciativa: pautes per a complir les metes definides i la presa de decissions.
Esforç: perseverança, disciplina i superació


Més informació i inscripcions Podeu enviar un mail a coordinacioarenysbasquet@gmail.com; o per telèfon al 687801013 / 695524337


#somverds #arenysdemar #summer #estiucamp